Ghid curs Introducere in social media

1. Pentru a avea acces la toate functiile platformei si pentru a vedea toate lectiile, inclusiv examenul grila pentru obtinerea diplomei, trebuie sa va autentificati in platforma. Dupa acest pas veti folosi aceleasi date la fiecare logare.

2. Introduceti user-ul si emailul pe care doriti sa-l folositi pentru desfasurarea cursului. Daca doriti o posiblitate mai simpla de autentificare/logare, fara sa va complicati cu alte parole sau emailuri, alegeti varianta utilizarii retelelor sociale pe care aveti deja conturi create. Aplicatia utilizata nu stocheaza alte date decat cele pe care le transmiteti in mod curent in cazul utilizarii retelelor sociale. De asemenea, este necesar sa raspundeti la intrebarea de securitate.

3. Dupa autentificare va puteti loga oricand la cursurile gratuite dorite prin optiunea Join/Take this course. Intotdeauna introduceti codurile de securitate din imagini sau raspundeti la intrebari. Imediat dupa logare cursul va aparea in pagina dvs de profil.

4. Daca ati ales posibilitate de logare cu user si parola, in scurt timp veti primi un email pentru confirmarea datelor introduse.

5. Dupa confirmare veti primi un alt email cu parola de acces pe platforma LegaLITC. Puteti modifica parola accesand profilul creat.

6. Dupa ce ati primit datele de logare puteti opta pentru cursul dorit si veti putea avea acces la intreg continutul acestuia. Cursul apare in pagina de profil imediat dupa ce ati selectat optiunea Join. In partea dreapta a ecranului aveti in permanenta informatii despre curs si stadiul in care va aflati.

7. Fiecare lectie (Topic) trebuie parcursa in totalitate si veti vedea ca sunt anumite clipuri sau inregistrari pe care trebuie sa le urmariti in totalitate pentru a putea accesa optiunea Mark Complete si pentru a trece la urmatoarea lectie.

8. Examenul final este contra-timp si poate fi accesat de maxim 5 ori.  Intrebarile sunt tip grila si pot avea un singur raspuns sau raspunsuri multiple (nota: intrebarile cu un singur raspuns valabil au ca buton un cerc, iar cele cu mai multe variante – un patrat). Dupa finalizarea examenului, daca aveti un punctaj de minim 70%, veti putea printa diploma care apare automat in sectiunea Profil.

Speram sa primim comentariile dumneavoastra pe adresa de email: office_at_legalitc.com

Atentie: date personale introduse in platforma nu se prelucreaza in niciun alt scop, ele va folosesc doar dumneavoastra pentru a va inmatricula la aceste cursuri. Datele personale pot fi modificate doar de catre dumneavoastra in orice moment si pot fi sterse oricand din platforma. Niciun fel de date personale nu vor fi prelucrate in mod automat si nu vor fi extrase din platforma in scopuri comerciale sau orice alte scopuri. Doar detinatorul platformei legalitc.com are acces la username-ul folosit de dumneavoastra si va poate transmite mesaje prin intermediul aplicatiilor din platforma.

Pentru a vi se elibera diploma de absolvire a cursului gratuit trebuie doar sa introduceti Numele si Prenumele in pagina de profil.

Diploma cursului gratuit Introducere in Social Media – Retele Sociale si Comunitati Virtuale nu certifica faptul ca persoana pe numele careia a fost eliberata automat aceasta coincide cu persoana care s-a inregistrat in platforma. De asemenea, aceasta diploma nu are valoarea unui act de studiu iar cursul nu este acreditat de institutiile cu atributii in acest sens. Diploma eliberata de legalitc.com este cel mult o recomandare din partea administratorilor si autorilor platformei care poate fi folosita de detinator ca atare.

Proprietatea platformei apartine Asociatiei Internationale pentru Drept, Cultura si Societate Informationala – LEGALITC prin reprezentantii acesteia. Aceasta nu a fost conceputa in scopuri comerciale ci doar in conformitate cu prevederile statutului asociației.

LegaLITC prin reprezentantii acesteia nu raspunde pentru eventualele daune pe care vi le poate provoca utilizarea acestei platforme si nu se obliga sa va elibereze diplome si certificate de studii acreditate sau recunoscute de institutii ale statului român sau ale altor state.

Accesarea cursurilor si materialelor publicate pe siteul legalitc.com reprezinta acceptul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile de utilizare ale acestuia si acordul privind primirea corespondentei pe care ati solicitat-o prin accesarea aplicatiilor din site.

Prin crearea si folosirea de conturi pe platforma legalitc.com va obligati sa utilizati aceasta platforma in conformitate cu legislatia nationala si internationala in vigoare si sa nu prejudiciati in nici un fel LegaLITC sau pe reprezentantii acesteia. De asemenea, va obligati sa nu incarcati materiale sau programe care pot cauza disfunctionalitati platformei sau pot cauza prejudicii utilizatorilor sau altor persoane.

Prevederile acestui ghid cat si termenii si conditiile de utilizare pot fi completate cu oricare alte prevederi legale in vigoare .